Szolgáltatások

Együtt a tudásért.

A legnépszerűbb tréningjeink a ügyfelek visszajelzései alapján a Kommunikációs tréning, a Tárgyalástechnika tréning és a Prezentációs tréning. Azonban több izgalmas, új tréninget is kínálunk ügyfeleink részére, hogy minden felmerülő igényt ki tudjunk elégíteni. A kurzusaink teljes listáját alább tekintheti meg. 

Tréning és tudásfejlesztő ACE programjaink listája:

Agility training - azoknak ajánljuk az agilitás tréninget, akik a mai digitalizált világban a változás menedzselésére, az exponenciális szervezet kialakítására, és az egyén agilitásának, kockázatvállalásának és rugalmasságának a fejlesztésére kívánják helyezni a hangsúlyt. 

Assertiveness training - a kurzus az asszertivitásra fekteti a hangsúlyt, ami egy olyan tanulható készség vagy viselkedés, amikor valaki magabiztosan tud megnyilvánulni érzelmileg nehéz szituációban anélkül, hogy passzív vagy agresszív lenne. A kurzust más modulokkal közösen ajánljuk.

Back2Business - a kurzust olyan munkatársaknak ajánljuk, akik egy szünetet követően újra munkába álltak, és fel szeretnék frissíteni, esetleg fejleszteni angol üzleti tudástárukat.

Brand building - a márkaépítés alapfogalmaival foglalkozik a kurzus, amit tanácsadás formájában, esetleg coaching folyamatként is igénybe lehet venni. Más modulokkal közösen is ajánlott. 

BB (Business Basics) - a kurzust olyan ügyfeleknek ajánljuk, akik egy-egy új üzleti terület alapjait szeretnék jobban megismerni.

Communications club - olyan munkatársaknak ajánljuk ezt a kurzust, akik a kommunikáció terén közösen, játékosan szeretnének fejlődni.

Confidence training - a magabiztosság egy olyan tudás, ami fejleszthető. A közös munka során együtt építjük ki a magabiztosság bástyáit. Asszertivitás és egyéb tréningjeinkkel is összekap-csolható igény szerint.

Creativity training - a magyarok kreatívak. És valóban annyi feltalálónk van, hogy azt gondolnánk genetikailag így születtünk. Azonban ez is csak egy képesség, ami fejleszthető vagy elveszthető attól függően, hogy hogyan bánunk vele. 

Communications between Generations - új generációk jönnek-mennek és a bábeli zűrzavar csak fokozódik. Ezen kurzus azoknak segít, akik meg szeretnék ismerni a különböző generációk közötti különbségeket, és mindenek felett az azok közötti kapcsolatot, hogy egy nyelvet beszélhessünk, legyen az munkahelyi, vagy otthoni környezet.

Goal setting workshop - céljaink kitűzése az első lépcső, hogy elérjük azokat. Coaching beszélgetéseink alatt, segítünk megtalálni a helyes célmeghatározást, és a megfelelő utat céljai eléréséhez. 

Industry specific courses - iparág-specifikus kurzusaink a marketing, pénzügy, energia vagy más igény szerinti területre fókuszálva készíti fel az ügyfelet a valós üzleti élet kihívásaira.

Leadership - vezetőnek nem csak születni lehet, ez a képesség is fejleszthető. A vezetőképzés kurzusunk a menedzsment moduljaink részeként vagy önálló modulként is kérhető.

Let's talk TED talks - személyre szabott előadások anyagát követve fejlesztjük a diák képességeit az egyéni célkitűzései alapján. Nemcsak tanulás, de szórakozás is az angol nyelvű TED kurzusunk.

Management - a kurzus betekintést nyújt a menedzsment alapjaiba és különböző területeire. Továbbá gyakorlati tudást biztosít azoknak, akik a menedzsment képességek és készségek fejlesztését tűzték ki célul.

Mini-MBA - az utóbbi évek legdivatosabb kurzusának rövidített angol nyelvű verziója a mini-MBA, amit természetesen nemzetközi üzleti tapasztalattal rendelkező oktatónk tart és állít össze az ügyfél igényei szerint.

Motivation training - a belső és külső motivációink megismerése nélkül csak robotként élhetünk. Kurzusunk során segítünk a megismerés útján megtalálni azt, ami előreviszi ügyfeleinket. 

Negotiations training - a tárgyalástechnika elsajátítása nemcsak az üzleti életben, de mindennapjaink során is kulcsfontosságúvá vált. Üzleti tapasztalattal rendelkező oktatóink segítenek a személyes fejlődésében.

Office communications training - az irodai nyelvezet eltér az általános és a szigorú üzleti kommunikációtól is. Oktatóink segítenek eligazodni az ügyfeleinknek a nemzetközi cégek multikulturális világában, felkészítve Őket a mindennapi kommunikáció kihívásaira.

Presentations Training - egy előadás megtartása az egyik legnagyobb feszültség forrása sok ember életében, pedig ez a tudás is olyan, ami fejleszthető. Nemzetközi üzleti tapasztalattal rendelkező oktatóink irányításával, lépésről lépésre fejlesztjük az Ön prezentációs készségét, hogy ne csak megfeleljen, de ki is tűnjön a tömegből. 

Project-management  - menedzsment kurzusunk részeként segítünk megismertetni és elsajátítani a projekt menedzsment alapjait, hogy a határidő vagy a teljesítmény szavak ne riadalmat, hanem lehetőséget jelentsenek a munkatársaknak.

Team-Management - menedzsment kurzusunk részeként, üzleti tapasztalattal rendelkező oktatóink mutatják meg, hogyan lehet egy csapatot motiválni, egyben tartani és sikerre vezetni.

Time-Management - menedzsment kurzusunk részeként segítünk elsajátítani a felelősségteljes gondolkodást, ami az idő kérdését veszi górcső alá, és segít megteremteni a leghatékonyabb módját idejének beosztásához, hogy mind az üzleti- és a magánéletben is kiegyensúlyozottabb lehessen.

Szolgáltatás megrendelése és információkérés

Kérjük, adja meg adatait, és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.